* Pannon Cup 2019 *

* Pannon Cup 2019 *

Kedves Kiállítóink ! Érdeklődök ! Tenyésztők !

Újra itt a Pannon Cup  kiállítás , idén 2019 november 30 - án kerül megrendezésre a Hungexpo A pavilonjában , a Champion kiállítás napján , a Budapest Cacib Weekend esemény sorozat részeként .

Nevezéseket már elfogadunk emailen : pannonterrier@gmail.com, személyesen és postán a 1194 Budapest Hofherr Albert u 42 szám alatt MEOE Szövetség - Pannon Terrier Egyesület.

2019 - ben sok érdekességet , újjítást és rengeteg díjat tervezünk számotokra, a már hagyományos Pannon Cup kiállításra .

 

Bevezettük a Turista osztályt - a "kisebb" szépséghibával rendelkező törzskönyves bull típusú kutyák részére ! Olyan kutyákat várunk ide ebbe az osztályba akik hobbi célra lettek vásárolva, foghibával , félherével , kizáró színnel  rendelkeznek, de még a szomszéd is megmondta , hogy ez egy csodálatos kutya és el kéne vinni kiállításra ! Az osztály részletes leírása lentebb.

 

Elinditjuk a tenyésztői osztályt , ahol a kutyák bemutatását a tenyésztőn múlik , kenneleik büszkeségeit , legjobb kutyáit tudják itt felvezetni, szigorúan csak is a tenyésztők, felvezetők kiméljék ezt az osztályt !

 

Hagyományosan megtartjuk a Pannon Sweepstakes és Pannon Bullterrier Trophy kiállítást , amelyen idén a Lievore házaspár fog bírálni, akik mind Amerikai staffordshire terriert, mind pedig miniature bullterrier tartottak és tenyésztettek nagy sikerrel !

 

A kiállítás részleteiről , nevezési díjakról, bíró listáról  itt tájákozodhatok :