Tulajdonjog átírás

A Pannon Terrier Egyesület jogosulttá vált 2017 január 1- től az FCI gondozásában lévő fajták átírására, kiegészítve a MEOE Szövetség által elfogadott "FCI által el nem ismert fajtákkal".

Ez azt jelenti , hogy mint ahogy minden fajtagondozó szerv és vidéki szervezet jogosultak vagyunk mi is és ők is a saját gondozott fajtáink átírására, de akár teljesen más FCI fajta egyedét is átírhatunk , ha a tulajdonos úgy gondolja, hogy ez számára legjobb megoldás. Valamint bármely más szervezetnek joga van a mi általunk gondozott fajták tulajdonjog átírására.

A tulajdonjog átíráshoz szükséges dokumentumok , melyeket az egyesületünkhöz eredetiben személyesen vagy postán kell eljutattni:

  • Eredeti FCI törzskönyv , vagy FCI által el nem ismert fajták esetében a fajtagondozók által kibocsátot törzskönyv
  • Érvényes szövetségi kártya ( nem szükséges Pannon Terrier Egyesület tagnak lenni! - bármely szervezet által kibocsátott szövetségi kártyát elfogadjuk! )
  • Adásvételi , vagy tulajdonjog átadási formanyomtatvány, letöltehő : http://www.kennelclub.hu//files/files/tulajdonjog_atiras.pdf

A tulajdonjog átírása MEOESZ által megállapított központi díja : 5 000 Ft szövetségi kártyával rendelkező tulajdonosoknak. Szövetségi kártya hiányában a díj duplája fizetendő. Ügyintézési ideje 15 munkanap.