Tenyészszemle 2021 január 20.

Tenyészszemle 2021 január 20.

A Pannon Terrier Egyesület és a MEOESZ tenyészszemlét tart Budapesten 2021 január 20- án, KÖTELEZŐ ELŐREGISZTRÁCIÓVAL.

 

A kötelező előregisztrációt legkésőbb 2021 január 18 - én , hétfőn éjfélig lehet megtenni a következő online jelentkezési lapon : 
 
A központi tenyészszemlére azokat a fajtákat várjuk akiknek nincs, vagy csak egy fajtagondozó egyesületük van, emellett a Magyar Terrier Tenyésztők Egyesülete és a Pannon Terrier Egyesület csatlakozik minden központi tenyészszemléhez,  ezért lehetőség van jelentkezni például bull típusú terrierekkel , yorkshire terrierekkel, és egyéb terrierekkel is.

A tenyészszemle helyszíne : MEOE Szövetség központi irodájának a helyszíne : 1194 Budapest Hofherr Albert u 42.

A tenyészszemle időpontja : 2021. január 20 . 10:00 órától - 18:00 óráig.  A jelentkezés a pontos időpont megjelelősével zajlik a vészhelyzetre való tekintettel 5 percenként egy - egy kutyát tudunk fogadni, a törzskönyvet a jelentkezéshez fel kell tölteni, hogy az adminisztrációt elő tudjuk készíteni. A számlát és a bírálati lapot a törzskönyvön megjelölt tulajdonos részére fogjuk elkészíteni. A teremben a tenyészszemle előtt - után nem lehet tartózkodni, kiséröt a kutya tulajdonosán kívül nem tudunk beengedni, maszk viselése kötelező .

Figyelem!
A MEOE Szövetség csak küllem tenyészszemlét tart.
Azon fajták esetében melyek képességvizsgára kötelezettek, a küllem tenyészszemle nem elegendő, az csak a képességvizsgával együtt válik érvényessé, így azt a fajtagondozó szervezetnél, vagy képességvizsgát lebonyolító rendezvényeken tudják teljesíteni.

A tenyészszemle díja : 10 000 Ft szövetségi kártyával rendelkező tagjaink részére , akinek nincs szövetségi kártyája ennek a dupláját kell fizetnie, készpénzben vagy bankkártyával a helyszínen.

A tenyészszemlére hozza magával a következőket:
- A tenyészszemléztetni kívánt kutyájának törzskönyvét , amely az Ön nevére átírva vagy honosítva van.
- Érvényes szövetségi kártyáját
- Kutya oltási könyvét az érvényes oltásokkal

További információ :https://www.kennelclub.hu/index.php?link=tenyeszszemle_2020-9d371&m=554

Kapcsolat: tibay.norbert@kennelclub.hu,  +06704572759 ,+36706163312

Jelentkezési lap  :