Seomics tájékoztató

Seomics tájékoztató

A Seqomics Kft. Állategészségügyi Laboratóriuma tájékoztatója:

"MEGHÍVÓ
A SEQOMICS Kft. Állategészségügyi labor ezúton meghívja kedves Ügyfeleit 2017. június 26.-án 11 órától megrendezésre kerülő nyílt napjára.

Program:
Állategészségügyi laborbemutató Előadás: Hogyan öröklődnek a kutyák genetikailag meghatározott betegségei Hogyan azonosítjuk a genetikailag öröklődő betegségeket Genetikai tanácsadás

Minden kedves érdeklődőt szeretettel váruk! Részvételi szándékát kérjük jelezze az animalhealth@seqomics.hu email címen legkésőbb 2017. június 16.-ig.

Címünk: SeqOmics Biotechnológia Kft. 6782 Mórahalom Vállalkozók útja 7. "

"A Seqomics Kft. Állategészségügyi Laboratóriuma ezen levélben értesíti kedves Ügyfeleit a megrendeléssel és fizetéssel kapcsolatos, 2017. június 12.-től életbe lépő változásokról.

Változások a fizetési, számlázási rendszerben:

Az eddigi, utólag fizetéses, rendszer megszűnik. A megrendelés beérkezése után proforma számlát küldünk, rajta az utalási adatokkal, ID/számla sorszámmal, amit közleményben kérünk feltüntetni. Az eredményeket ezentúl csak a pontos összeg bankszámlánkra való beérkezése után áll módunkban kiadni!

További változások:

Kézzel írott megrendelőlapot csak felár ellenében fogadunk el. Kérjük a honlapról letölthető (www.seqomics.hu) megrendelőprogramunkat használják a megrendelőlapot és vele a QR kódot nyomtatott formában a vérmintához csatolják. A saját számítógépre korábban letöltött megrendelőprogram frissítését kérjük engedélyezni, a változtatásokat, új genetikai teszteket csak ebben az esetben tudják elérni. Kézzel kitöltött megrendelőlapokért 660 HUF felárat számolunk fel mintánként. Biobankban tárolt mintából kért további tesztek esetében elegendő a megrendelőlapot e-mailben elküldeni az animalhealth@seqomics.hu email címre. További információkért kérjük, látogassanak el honlapunkra www.seqomics.hu, illetve keressenek bennünket az animalhealth@seqomics.hu email címen illetve a +36303923642-es telefonszámon.

Amennyiben a jövőben nem szeretne több értesítést kapni tőlünk, kérjük, jelezze az animalhealth@seqomics.hu e-mailcímen.

Üdvözlettel

Állatdiagnosztikai Laboratórium
Seqomics Kft.
6782 Mórahalom
Vállalkozók útja 7"