Közgyűlés 2017

Közgyűlés 2017

Kedves tagságunk !

Lezajlott egyesületünk első közgyűlése , melyen a tagság megfelelő részvételével megvitatásra és elfogadásra kerültek a közgyűlés napirendi pontjai. Határozat született a jövő évi tagdíjról mely a 2017 évi szinten marad azaz 12 000 Ft lesz a 2018 évre vonatkozólag. Elfogadásra került a 2016 évi mérleg és eredménybeszámoló valamint a 2017 évi pénzügyi terv is. A közgyűlés részletes jegyzőkönyvét a weboldalunkon és facebook oldalunkon is láthatják majd.

Határozat született a tenyésztői bizottság megválasztásának elnapolásáról, a kérdésben 2017. szeptember 23 - áig várjuk a munkacsoportok javaslatát, mind a bizottsági tagokra mind pedig a bizottság feladataira nézve.

A közgyűlés fontos pontja volt a 2017 évi klubkiállítás , amely Komáromban lesz 2017.szeptember 23. neves szakbírókkal.

Minden jelenlevő résztvevőt arra kértünk, hogy egyéni felajánlásokkal , szervezői munkával , valamint közös bográcsozási-fűzési feladatok ellátásával segítsék a rendezvényt. Minden ilyen irányú segítséget megköszönünk a hivatalos katalógusban, weboldalainkon és facebookon. Ezeket a felajánlásokat a pannonterrier@gmail.com címre várjuk.

Köszönettel :
PTE