Amstaff Major 2018

Amstaff Major 2018

Amstaff Major 2018

Hivatalos Hotel és Amstaff Party

Kedves Amstaffos barátaink!

2018. május 19 – én szombaton Szilvásváradon lesz megtartva Európa legnagyobb Amstaffos eseménye az Amstaff Major kiállítás. Ha még nem hallottál erről a kiállításról akkor a http://www.amstaffmajor.org/ oldalon olvashatsz a korábbi rendezvényekről, láthatsz képeket, eredményeket.

A szokásoknak megfelelően 2 amerikai bíró bírálja a fajtát Mr. Jay Richardson a szukákat, és Mrs Tammy Price a kanokat és a fajtagyőztest. A bírálat a szilvásváradi cacib bírálatával együtt folyik, azaz a normál cacib címek kiadása mellett kiadásra kerülnek az Amstaff Major győztest címei is. Nevezni sem kell külön az Amstaff Majorre, aki nevez a szombati CACIB-ra az automatikusan nevezett az Amstaff Majorra is. A szilvásváradi vasárnapi és hétfői cacib kiállításra szintén érdemes és fontos nevezni, mert a 3 nap alatt 3 osztálygyőztes címmel champion címet lehet szerezni. A bíróik sem akárkik lesznek. Vasárnap Mrs Tammy Price a szukákat, Mr. Jay Richardson a kanokat és a fajtagyőztest fogják bírálni. Hétfőn pedig Mr. Revaz Khomasuridze , Oroszországból fogja bírálni a kutyákat.

A kiállításra a https://nevezes.dogshow.hu/ oldalon lehet nevezni és bővebb információt a https://www.szilvasvaradcacib.hu/ oldalon lehet szerezni.

 

A Pannon Terrier Egyesület minden tagja részére aki megfizeti a 12 000 Ft – os éves tagsági díját legkésőbb 2018 február 18 – ig jár egy kutyára az 2018 amstaff majorre egy ingyen nevezés, ha nevez egy kutyát teljesáron a kiállításra. Fontos, hogy a nevezés és fizetés a kiállítás első nevezési határ idejében történjen.

 

Az Amstaff Major hivatalos szállása:

Lipicai Hotel, Ifjúsági Szálló, Étterem

3348 Szilvásvárad, Egri út 12.

Info: www.lipicaihotel.hu

 

a teljes hotelt lefoglalta a Pannon Terrier Egyesület, hogy egy helyen tudjuk a fajta szerelmeseit, és a szombat esti Amstaff Major Party a lehető legközelebb legyen a szálláshoz.

 

Szobafoglalás menete:

 

Emailen tudjuk elfogadni a foglalást, előleg megfizetése ellenében. Az előleg a teljes szállásdíj 30 %-a, az előleget bankszámlánkra kérjük utalni a Pannon Terrier Egyesület , MKB bank : 10300002-10669930-49020010 , Swift code: MKKBHUHB , IBAN : HU98 1030 0002 1066 9930 4902 0010. Email cím : pannonterrier@gmail.com, információs telefonszám : +36706163314

 

Szoba típusok és szobaárak:

 

8 db 4-6 ágyas  24.000 Ft / éjszaka

 

kutya felár : 2000 Ft / éjszaka  - a szálláson a hotelnek kell fizetni direktben.

 

A szobaárakat nem befolyásolja, hogy hányan alszanak a szobában, a megadott létszámon belül.

Foglalható dátumok:

2018.05.18 – 2018.05.21. (4 nap/3 éjszaka)- lehet rövidebb időszakra is foglalni.

 

Amstaff Major Party:

 

Időpontja 2018.május 19 , szombat este, a kiállítást követően.

 

Helyszín a Lipicai Hotel étterme, különterme.

 

Egy zenés-táncos vacsora az fajta szerelmeseivel, tenyésztők, kiállítók, fajtával ismerkedők találkozója, ízletes magyaros ételekkel, korlátlan üdítő itallal és élő zenével.

 

Jelentkezés a pannonterrier@gmail.com címen, díja 3000 Ft / fő.

 

Amstaff Major Trophy díjak, szponzoráció:

 

Ahogy a 2017 es évben megszoktátok a Pannon Terrier Egyesület rendezvényein rengeteg, egyedi díjat adunk a győztes kutyáinknak, ezeket a díjakat a Pannon Terrier Egyesület finanszírozta, valamint jórészüket felajánlásból, szponzorációként kaptuk tagjainktól, tenyésztőktől és az egyesületünk fő szponzorától a Panzi Pet Kft-tól.

Ezt a hagyományt 2018-ban is folytatni fogjuk, rendezvényeink színvonalához megfelelő mennyiségű és minőségű díjat fogunk kiosztani, amelyhez a tagjaink és tenyésztőink hozzájárulását is szívesen fogadjuk. Minden felajánlót a kiállítás hivatalos oldalain és a kiállítás katalógusában fogunk feltüntetni.

 

További információkat folyamatosan közlünk a facebook oldalainkon és a weboldalainkon.

 

 

Pannon Terrier Egyesület